23.04.2016

Tallivahdin kevään kennelleiri oli SUPERMENESTYS: suojelun maalimies leikitti 22 hoffia lauantaina ja jälkihommiin osallistui 17 sunnuntaina. Kaikkiaan leirille osallistui 29 koiraa, 28 hoffia ja 25 Tallivahtia ja noin 25 ihmistä!!!

Tallivahdin kevään kennelleirin pääteemana oli leikkikoulu suojelun maalimiehen opastamana ja leikkeihin osallistui peräti 22 hoffia. Leikittäjämme Mika Laaksonen on myös suojelun ja erikoisjäljen sekä muutaman kansallisen lajin koetuomari. Hänen ja koirien työskentelyä selosti puolisonsa Elina Laaksonen, joka on niinikään pitkänlinjan monipuolinen palveluskoiraharrastaja. Päivämme eteni nuorimmista koirista vanhempiin ja facebookissa Hovawart Kennel Tallivahdin seinällä on seitsemän videota eri koirien päivän suorituksista, joissa on myös paljon hyviä koulutus- ja leikitysvinkkejä.

Kennelleirimme toinen päivä 24.4.2016 sisälsi totuttuun tapaan peltojälkitreeniä, johon osallistui jälleen suuri määrä 17 Tallivahtia. Treenasimme pienryhmissä klo 10-15.30 välillä ja tällä kertaa säätilan nopeat vaihdokset tuottivat extrajännitystä elämäämme. Facebookin sivulla olevalla videolla 10 kk ikäinen vain muutaman kerran aiemmin jälkeä ajanut Remus eli Tallivahdin Jauchzer suoriutuu hienosti, vaikka makupalat ehtivät täysin piiloutua raekuuron yllättäessä.
 
KEVÄÄN KENNELLEIRILLEMME OSALLISTUIVAT SEURAAVAT KOIRAT OMISTAJINEEN ja tällä kertaa vanhimmista nuorimpaan:
Malinois Tyyne, 11 v, opetti meitä leikkimään rajummin meidän leikkicoachien ja omistajiensa Mika ja Elina Laaksosen kumppanina.
Kesällä 10 vuotta täyttävistä C-pennuistamme mukana olivat Camper ja Cremefarben.
8,5-vuotias J-pentujen isä Lumen Gapo,
8-vuotiaista E-pennut Emanze ja Englein,
5,5-vuotias F-pentu Freiberufler,
5-vuotiaat Gauner, Genie, Gewinnerin ja H-pentujemme velipuoli Hofmarien Howling´ Wolf
3-vuotias Arigo vom Tübinger Tor,
2,2-vuotiaista H-pennuistamme Hasselhoff, Hauptdarsteller, Hauptman, Heerführerin ja Hindernisläufer,
1 v 10 kk I-pennuistamme Irrlicht,
1 v 9 kk Hoffen-Haus Penrosa,
10 kk ikäisistä J-pennuistamme Jauchzer, Jodler, Johannisfeuer, Journalistin ja Jungfer,
10 kk ikäisistä K-pennuistamme Kaiser, Kapellmeister, Komödianten ja Königinnen.
ELI YHTEENSÄ KOMEAT 29 KOIRAA, JOISTA 28 HOFFIA JA 25 TALLIVAHTIA. NÄILLÄ LUVUILLA RIKOIMME KAIKKI ENTISET OSALLISTUJAENNÄTYKSEMME. HIENOA ME!!!!! Jälkitreenien tapahtumapaikkana oli tuttuun tapaan Länsitalon tila Maskun Ohensaaressa, jossa pääsimme myös shoppailemaan joka sään varusteita Eräkoira-kaupasta. KIITOS tilan emännälle Tiinalle taas hyvästä yhteistyöstä!
Back