26.05.2021

Koekauden ensimmäisen tuloksen teki Ritu-mummo 10 v, FH2 BH Tallivahdin Genie, ja Satu Kujala: SE OLI KOIRAKON TOINEN ERITTÄIN HYVÄ IFH2-TULOS!!!! Valiokello tikittää siis entistä kovemmin!

MUMMOSSA VARA PAREMPI: 10-vuotias Tallivahdin Genie, eli Ritu, teki toisen erittäin hyvän IFH2 tuloksensa kevätmyrskyssä Sastamalassa. Ritu sai pisteitä 91/100 tuomarilta Juha Kurtti, vaikka kaksi esinettäkin oli kuulemma vielä jäänyt peltoon. Rituhan on ollut jo pennusta asti hyvin lahjakas jälkikoira, mutta pikkuisen turhan ovela jälkikoiraksi, siis nimensä mukainen älykkö, jonka motivointi koetilanteessa on ollut vaikeaa ja tuottanut yllätyksiä. Parhaimmillaan se on ollut juurikin ääriolosuhteissa, jolloin haastava jälki motivoi taitavaa jälkikoiraa parhaiten. Viime vuodelta hieno tulos 87 p parani vielä pykälän verran ja vielä yksi erittäin hyvä tulos lisää, niin meillä on uusi Suomen käyttövalio. Ritun lisäksi nuorempiakin Tallivahteja on jo voittajaluokan jäljillä tänä keväänä ehtinyt kokeilla, mutta Ritu on ensimmäinen, joka teki tuloksen.No eihän näin hyvää ja täysin tervettäkin mummoa malta jättää eläkkeelle, vaikka emäntänsä Satu Kujala niin viime vuonna meinasi. Ritu on K-pentueemme emä ja Illinsaaren S-pentueen isoäiti. PALJON ONNEA Satu & Ritu ja treeni-intoa jatkoonkin!!!! Ja nythän meillä on jälleen oikein hieno syy kippistellä heinäkuun alun kennelleirillämme! 🥂😍🐕🐾
Kuvassa Ritu jäljen jälkeen, eli IFH2 FH2 BH Tallivahdin Genie (i. VPG3 IP3 BH Delano von Andwari ja e. FH2 TK1 BH Tallivahdin Englein)
Takaisin