05.10.2019

Hertta, eli Tallivahdin Irrlicht, sijoittui 4:nksi V-Suomen piirinmestaruus IFH2-kokeessa ja teki pentujen jälkeen jo kolmannen IFH2 -tuloksen!! PALJON ONNEA TEAM BLONDIT!!!!

ILOINEN KOETULOSUUTINEN: Varsinais-Suomen Piirinmestaruuskokeessa 5.10.2019 FI & SE MVA FH2 IFH2 JK1 BH Tallivahdin Irrlicht, eli Hertta ja emäntänsä Outi Hörkkö sijoittuivat neljänsiksi ja tekivät 1,5 kk sisällä jo kolmannen IFH2-tuloksensa, nyt pisteillä 75/100. Erityisen upeaksi saavutuksen tekee vielä se, että Hertta synnytti 9 Tallivahdin O-pentua alkukesällä 2.6. ja pian mammalomansa jälkeen on kuntoutunut niin upeasti, että on saavuttanut kolme voittajaluokan palveluskoirakoetulosta. Hertan superlyhyt mammaturkki taitaakin olla enää ainoa jäänne ison pentueen suuresta rasituksesta.
Kokeessa oli mukana viisi piirimme parasta FH-koiraa. Voitto meni Hertan ja Outin treenikamuille bouvier Maijalle ja kasvattajaemännälleen Saijalle. Kokeeseen osallistui myös Repe-vaari, eli Tallivahdin Freiberufler, joka on lajin FI KVA. Yli 9-vuotias Repe kuitenkin päätti itse, että nyt on koekilometrit täyttyneet. Se ehti 8 vuotta kestäneellä PK-urallaan tehdä komeat 21 koetulosta.
PM-kokeen järjesti oma pieni, mutta hyvin aktiivinen seuramme Varsinaiset Hoffit ry ja siinä tuomaroi maamme erikoisjälkiguru Vesa Kuosmanen. PALJON ONNEA VOITTAJILLE JA TEAM BLONDILLE, HERTALLE & OUTILLE, TÄMÄN KAUDEN KOLMANNESTA FH-TULOKSESTA!!! :-D Kyllä on syksyn kennelleirillämme jälleen yksi hyvä syy juhlia Tallivahteja!
Kiitos Saijalle hienosta kuvasta!

Kuvan mahdollinen sisältö: nurmikko, ulkoilma ja luonto
Takaisin